Aut. Toyota Værksted København med Salg af Brugte Toyota Biler

Layer 6.png

Media Folder: 

Hvis din Toyota kunne vælge …

Autoriseret forkælelse af din Toyota – uanset alder og model

18300.jpg

Media Folder: 

Toyota har – med rette – ry for at være en af verdens mest driftssikre biler.

Teknologien er gennemprøvet, og konstruktionerne er klippesolide. Sådan skulle helst også blive ved med at være, selv om din Toyota efterhånden bliver ældre og får tilbagelagt tusinder af kilometer på landevejen.

Hele viften af serviceydelser

  • Toyota Serviceaftale – Med en Toyota Serviceaftale betaler du et fast, overkommeligt beløb pr. måned og får til gengæld alle udgifter dækket inkl. uforudsete reparationer som følge af slid.
  • Autoriseret service – Daugaard Biler er autoriseret Toyota servicepartner, og vi gennemfører service og reparationer efter strenge retningslinjer. Det giver ekstra tryghed for dig.
  • Min Toyota – Husk at hente den unikke Toyota app til din smartphone og få en mængde af nyttige informationer ved hånden. Praktisk på både kortere og længere ture i din Toyota.
  • Kampagnetilbud – Hold øje med vores mange tilbud om tjek og service, eftersyn, tilbehør, ekstraudstyr og meget mere, der giver dig endnu større ejerglæde året rundt.

Hvis din Toyota kunne vælge

Ville den besøge Daugaard Biler for at bevare den køreglæde og de lave omkostninger, som mærket er kendt for. Læg vejen forbi, og bed om et tilbud, når du har brug for autoriseret assistance næste gang.

Ring til os
Open