Leasingcar, Varevognsleasing Fra 975 Kr. (7)

Erhverv

Person- og varebiler med aftaler tilpasset din forretning

Brug bilen til erhverv med leasing

Er du interesseret i erhvervsleasing, minileasing, flexleasing eller måske leje i en kortere periode? Vi giver dig mere at vælge imellem.

HVAD ØNSKER DU?

For mange er et traditionelt køb og almindelig finansiering ikke fleksibelt nok. Måske har du brug for en bil i en kortere periode. Måske passer det dig og din virksomhed bedre med leasing og faste ydelser.

Uanset hvad, kan vi gennem vores selskab Leasingcar.dk tilbyde en bred vifte af fleksible finansieringsmuligheder, der passer til dit kørselsbehov og budget. Du kan beregne dine ydelser med det samme.

Skræddersyet mobilitet

Gennem Daugaard Biler og Leasingcar.dk kan du sammensætte en mobilitetsløsning, der er skræddersyet efter dit budget og dine behov.

Mange eller få kilometer, kort eller lang tid, samme bil eller hyppig udskiftning. Du kan få det, som du vil have det hos Daugaard Biler, hvor vi gennem vores datterselskab Leasingcar.dk kan tilbyde dig mobilitet uden kompromis.

Vi tilbyder præsentable firmabiler, rummelige varevogne og en bred vifte af finansieringsløsninger fra få dages leje til attraktive leasingordninger over tre år. Og vi kan naturligvis rådgive dig om, hvordan du sammensætter den bedste ordning til netop dine behov.

Første skridt er at kontakte os med dine ønsker.

For håndværkere, distributører, sælgere og repræsentanter med stort pladsbehov. Lad os finde en rummelig varevogn og en rummelig finansieringsløsning.