Leasingcar, Panoramaview Stueetage 1920X1333

Velkommen til privatleasing

Privatleasing giver en hverdag med stabil biløkonomi

Velkommen til privatleasing

Vejen til en hverdag med stabil økonomi

Er du er træt af bekymringer omkring værditab, uforudsete regninger og forhandling af pris ved køb af ny bil – så er privatleasing sikkert noget for dig. Du bliver kørende i en af vores biler hvor vi står for service og vedligeholdelse.

Du bevarer hermed alle fordelene ved at være bilejer, men slipper for de ærgerlige forpligtigelser der er forbundet med at eje den.

Fordele ved vores privatleasing

 • Lav udbetaling/førstegangsydelse
 • Fast månedlig ydelse
 • Ingen bekymring om værditab på bilen
 • Ingen bekymringer om regninger til service og reparationsaftalen
 • Det eneste du skal betale er brændstof, forsikring, dæk og grøn afgift samt parkerings- og trafikforseelser hvis du er uheldig  

Månedlig ydelse

Din månedlige leasingydelse afhænger af flere valg:

 • Hvilken bil du vælger - altså mærke og model
 • Antal kilometer, du ønsker at køre årligt. Et korrekt anslået kørselsbehov er derfor vigtigt selvom det altid er muligt at tilkøbe ekstra kilometer
 • Kontraktens løbetid (36 - 48 mdr.)
 • Hvor meget ekstraudstyr (vinterdæk) du ønsker

Service og vedligeholdelsesaftale

Vedligeholdelse er en fast del af leasingaftalen og omfatter fri service og mekanisk vedligeholdelse af bilen i henhold til fabrikkens forskrifter, inklusiv reparation til opfyldning af bilens primære drift og trafiksikkerhed, herunder udgifter til arbejdsløn, olie og reservedele.


Velkommen til Leasingcar

Leasingcar er vores leasingselskab. Her er vi specialister i alle former for billeasing og med det tætte samarbejde med udvalgte bilforhandlere, importører og øvrige distributører sikrer os et bredt udvalg af nye og nyere biler indenfor privatleasing, erhvervsleasing samt varevognsleasing.

Kontakt os

Søger du informationer eller har du spørgsmål til vores leasingkoncept så kontakt os via nedenstående eller ring 39559899. 

Skriv lidt om hvad du ønsker
Biler Til Salg 72Dpi
VW Polo
Mazda MX 5 (1)
CX 5 (1)
Fiat 500

Se med når Dennis på under 2. minutter forklarer de vigtigste dele i vores leasing.

FAQ

Få svar på mange af de spørgsmål vi oftest får stillet. Har du yderligere spørgsmål så tøv ikke med at kontakte os.

 • De månedlige ydelser indeholder brugsret over bilen, service og eventuelle reparationer i leasingperioden. Du får dermed tryghed og stabilitet og skal ikke bekymre dig om, hvor dyr en eventuel reparation bliver. Du har din faste månedlige leasingydelse og behøver heller ikke at forholde dig til værditab. Det er Leasing!

 • Mht. andre faste udgifter skal du selv sørge for forsikring og grøn ejerafgift til Skat. Vi kan i mange tilfælde hjælpe dig til en billig forsikring, men vi vil ikke stå i vejen for eventuelle samlerabatter osv. hos dit eksisterende forsikringsselskab.

 • Nej, Kaskoforsikring er et krav ved leasing.

 • Ja. Efter 12 mdr. kan du opsige din leasingaftale med 1. md. varsel. Der er ingen gebyrer forbundet med fratrædelse som igangsættes ved at sende en mail til info@daugaardbiler.dk, med oplysninger om bilens nummerplade og ønsket udtrædelsesdato.

 • Alle biler kan leases hos Leasingcar. Fortæl os hvad du går og drømmer om.

 • Ja, Afhængig af ekstraudstyr og altid efter forudgående aftale med Leasingcar.dk

 • Det er vigtigt, at du overholder alle serviceintervaller og får bilen til service rettidigt. Ellers er bilen ikke dækket af fabriksgarantien hvilket kan få økonomiske konsekvenser i leasingfor-holdet. Ved indgåelse af aftalen informerer vi om fremtidige serviceeftersyn og andre værkstedsbesøg.

 • Som var det din egen bil. Du skal kontakte vores værksted og dit forsikringsselskab som herefter overtager sagen.

 • Du skal altid have din del af registreringsattesten med, du skal kontakte dit forsikringsselskab for at få et rødt eller grønt forsikringsbevis.

 • En leasingaftale skal min. være på 36 måneder. Der er en grænse for hvor længe det kan betale sig at lease, men det afhænger af bil og kørselsbehov.

 • Ja. Efter 12 mdr. kan du afbryde din leasingaftale med 1. md. varsel. Der er ingen gebyrer forbundet med fratrædelse som igangsættes ved at sende en mail til info@daugaardbiler.dk, med oplysninger om bilens nummerplade og ønsket udtrædelsesdato.

 • Ja, du kan behandle bilen som din egen. Dog må du ikke lease bilen for en anden fast bruger af bilen.

 • Ja, men det skal oplyses ved indgåelse af leasingaftalen, da det kan have indflydelse på den månedlige ydelse.

 • Når aftalen på din leasede bil udløber, skal du levere bilen tilbage. FDM gennemgår bilen efter en standardiseret metode. Det betyder, at du får en uvildig vurdering af bilen – og eventuelle skader, fejl og mangler bliver dokumenteret. Du får besked, cirka to måneder inden leasingaftalen udløber.

 • En brugt bil bliver naturligvis slidt. Men der kan være slitage, som ligger ud over det normale, og som vi derfor ikke kan godtage. Typisk hvis det samlede visuelle indtryk er skæmmet, eller bilens tekniske egenskaber ikke er i orden, så bilens værdi er forringet mere end den normale værdiforringelse ved almindelig brug. Der vil være tale om situationer, hvor bilen har været udsat for uheld, er blevet beskadiget eller ikke er blevet behandlet korrekt. Det kan være skader som buler, brud på kofangere, skader på aksler og så videre. Det er vigtigt, at du overholder alle serviceintervaller og får bilen til service rettidigt. Ellers er bilen ikke dækket af fabriksgarantien.

Fik du ikke svar på dine spørgsmål, så kontakt os her

Øvrige leasingformer

Vi tilbyder alle former for billeasing. Vælg din kategori for at se biler på lager, priser m.m.

PRIVATLEASING

Dette er den mest udbredte form for leasing af bil til privatkunder. Det skaber økonomisk tryghed, som for mange er et vigtigt parameter i en stor investering.

Videre til Leasingcar /privatleasing

ERHVERVSLEASING

Erhvervsleasing er leasingydelsen fuldt fradragsberettiget, hvis du kun anvender den til erhverv. For biler der også anvendes privat er andre vilkår gældende.

Videre til Leasingcar.dk / erhvervsleasing

VAREVOGNSLEASING

Varevognsleasing er erhvervsleasing med biler på gule nummerplader og altså ikke til privat brug men fuldt fradragsberettiget for din virksomhed.

Videre til Leasingcar.dk / varevognsleasing