Daekhotel

Daugaard Dækdepot

Book en plads til dine vinterdæk

Send hjulene på ferie

Vi opbevarer gerne dine sommerhjul når du kører på dine vinterhjul og omvendt. Så bliver de opbevaret under optimale og sikre forhold og tjekket mindst to gange årligt for defekter. Så slipper du for det beskidte slæb og kan trygt køre den kommende sæson i møde.

Skriv gerne supplerende oplysninger her

Vores dækdepotservice

Book en plads til dine dæk
Du kan booke en plads til dine dæk direkte hos vores indskrivningspersonale eller via ovenstående Book værkstedstid. Herfra aftales leveringstid og sted.

Tjek på dine hjul
Mindst to gange årligt tjekker vi dine hjuls tilstand for slid, revner, skader, lufttryk m.m. Såfremt vi har kommentarer til dækkenes tilstand, kan du se det på fakturaen du får i april og oktober (se eksempel her under). Så er du godt forberedt til den kommende årstid.

Hjulskiftesøndage
2. gange om året inviterer vores værksteder til hjulskiftesøndag. Næste gang bliver søndag d. 27. oktober. Prisen er den samme som på hverdage men monteringstiden er minimal og værkstedshyggen i top. De er populære så book dit dækskifte i god tid.

Opkrævning/betaling
Pladsleje opkræves ½ år forud 2. gange årligt, d. 1. april og d 1. oktober. For at bibeholde vores lave priser, sender vi opkrævninger via Bankernes Betalingsservice (BS), hvor betaling også skal foretages. Vi anbefaler tilmelding af de kommende betalinger med flg. oplysninger, så du er sikret rettidig betaling. Se eksempel på opkrævning her. Øvrige betalingsformer tillægges et administrationsgebyr på 75,00 kr.

Priser pr. sæson 

 
Dækhotel, pr. sæson med Daugaard/Plus serviceaftale 360,-
Dækhotel, pr. sæson (kunder > 2.000 kr/år) 425,-
Dækhotel, pr. sæson (øvrige) 495,-
Hjulskifte, komplette hjul inkl dæktryk & opmærkning 425,-
Gebyr for andre betalingsformer end Betalingsservice 75,-

 

Opsigelse
Opsigelse foretages pr. mail til info@daugaardbiler.dk eller pr. tlf. 39559878 hvor detaljerne vedrørende afhentning aftales. Overskydende pladsleje kan returneres ekskl. indeværende måned. Bortskaffelse af brugte vinterhjul er belagt med et miljøgebyr på 195,00 kr. pr. sæt.