KVALITET Lav Medium Høj S H

Pro autoriseret 

+ Indgående kendskab til din bil - maksimal kvalitet på minimal tid  

+ Brug af originale reservedele  - din bils kvalitet bevares

+ Bilens garanti bevares - uden yderligere bevisbyrde

+ Arbejde udføres ud fra fabriksanvisninger ud fra erfaringer med tilsvarende bil 

+ Garanti- og fabrikskampagner foretages uden beregning for bilejeren

+ Obligatorisk adgang til fabrikkens bildata    

+ Medfølgende services som eks. vejhjælp, ekstra garanti og gratis udvalgte tjek 

 

Pro uautoriseret

+ Timelønnen er ofte billigere hos et uautoriseret værksted. Det kan der være mange årsager til. Men vær opmærksom på at der kan løbe flere timer på regningen grundet minimal kendskab til din bilmodel. Yderligere investerer et autoriseret værksted i bilproducentens udvidede uddannelser og specialværktøj.

+ Har overfladisk kendskab til mange forskellige bilmærker - altså grundlæggende og rutinemæssige kompetencer som f.eks. udskiftning af dæk, vinduesviskere og pærer.

+ Er ikke bundet til bilfabrikkens forskrifter og har mulighed for at løse problemer på utraditionel vis.

+ Er ikke forpligtet af producenten til at bruge originale reservedele. Du kan derfor ikke være sikker på, at der er brugt billige kopiprodukter med forringet kvalitet.

+ Begrænset adgang til fabriksdata. Et uautoriseret værksted kan købe adgang til bilfabrikkens data, men det kan være usikkert om der ofres tid og licens i alle tilfælde.      

Er et autoriseret service mere værd?

Der er mange forskellige holdninger når det kommer til valg af autoværksted f.eks. om man skal vælge et autoriseret eller et uautoriseret værksted? Vi har her forsøgt at svare på de spørgsmål som vi ofte møder, når bilejere er i tvivl om, hvilket værksted der er bedst for dem. 

Microsoft.CSharp.RuntimeBinder.RuntimeBinderException: Der kan ikke foretages binding under kørsel af en reference, der er null
   ved CallSite.Target(Closure , CallSite , Object )
   ved System.Dynamic.UpdateDelegates.UpdateAndExecute1[T0,TRet](CallSite site, T0 arg0)
   ved ASP._Page_app_plugins_biltorvet_web_umbraco_grideditors_faq_views_grideditor_renderer_cshtml.Execute() i D:\Websites\CarLean_DaugaardBiler\app_plugins\biltorvet.web.umbraco.grideditors.faq\views\grideditor.renderer.cshtml:linje 16
   ved System.Web.WebPages.WebPageBase.ExecutePageHierarchy()
   ved System.Web.Mvc.WebViewPage.ExecutePageHierarchy()
   ved System.Web.WebPages.WebPageBase.ExecutePageHierarchy(WebPageContext pageContext, TextWriter writer, WebPageRenderingBase startPage)
   ved Umbraco.Core.Profiling.ProfilingView.Render(ViewContext viewContext, TextWriter writer)
   ved System.Web.Mvc.Html.PartialExtensions.Partial(HtmlHelper htmlHelper, String partialViewName, Object model, ViewDataDictionary viewData)
   ved ASP._Page_Views_Partials_grid_editors_base_cshtml.Execute() i D:\Websites\CarLean_DaugaardBiler\Views\Partials\grid\editors\base.cshtml:linje 20