Kunde Og Tekniker Med Tjekboard

Daugaard/Plus

Serviceaftale for alle fra 203,- kr/md

Serviceaftale med mere

Med en Daugaard/Plus serviceaftale får du ikke blot forudsigelige serviceudgifter men også en række indlysende fordele med i købet. 

Betal kun for det din bil har brug for

Normalt betaler du langt mere for en serviceaftale da usikkerheden om vedligeholdelsesomkostningerne er medregnet i prisen. Med en Daugaard/Plus Serviceaftale betaler du for de ordinære serviceeftersyn, altså det din bil basalt set har brug for. Får din bil brug for ekstra reparationer får du 15% rabat på reparationen​.
 
Interesseret? Så send os dine oplysninger her, og få et godt tilbud på en Daugaard/Plus serviceaftale.
Beregn prisen på din serviceaftale

FAQ

 • Du kontakter os blot via denne side eller giver os et kald.

  Vi laver en aftale på alle biler, uanset bilmærke, alder, anskaffelsessted og kilometer.
  De eneste krav herfra er kun at din bil skal være serviceret efter fabrikkens forskrifter inden for de seneste 3. måneder. Efterfølgende skal bilen behandles som angivet i bilens instruktionsbog eller servicehæfte, ligesom almindelige funktionskrav, såsom rutinemæssig kontrol og påfyldning/efterfyldning af væsker og frostbeskyttelse, skal overholdes.

 • Med aftalen får du alle foreskrevne service- og vedligeholdelseseftersyn inkl. alle nødvendige reservedele, olie, væsker m.m.

  Yderligere er inkluderet: 

  • 15% rabat på alle eftermarkedsydelser*

  • Skift af pærer og viskerblade excl. materialer

  • Nyvasket bil efter hvert værkstedsbesøg

  • Gratis påfyldning af sprinklervæske

  • Ingen ventetid - Du kommer forrest i køen

  Tillægsarbejde i forbindelse med et serviceeftersyn, sidestilles med almindelige reparationer og er ikke indbefattet i serviceabonnementet. F.eks. er vedligeholdelse af aircondition, bremser, drivremme, pærer, udstødning, gearkasse, kobling, undervognskomponenter og karrosseridele ikke betalt af abonnementet, men der gives 15% rabat på de vejledende priser, både hvad angår arbejdsløn og de nødvendige reservedele.

   

  * Rabatten vedrører reservedele købt hos Daugaard Biler og kan ikke kombineres med andre rabatter, kampagnevarer samt brug af indkøbsforeningsaftaler.

 • Alle serviceeftersyn omhandlende denne aftale foretages i en af Daugaard Bilers afdelinger rettidigt eller på et andet værksted anvist af os..

 • Serviceabonnementet fordrer tilmelding til automatisk betaling via Betalingsservice. Opkrævningerne er månedsvis forud hver den 1. i perioden. 

  Prisen er indeksreguleret og regulering kan finde sted pr. en 1. januar baseret på seneste oktober prisindeks.

  Ved prisændringer vil der blive givet skriftlig meddelelse herom før ikrafttræden.

 • Ydelsen er udregnet på grundlag af et fastlagt årligt kilometertal. Hvert år fra kontraktdatoen at regne, indsendes km-opgørelse, hvorefter regulering finder sted. Regulering under kr. 1000,00 vil blive overført til næste periodes regnskab. 
  Abonnementsbeløbet og tillæg for overkørte km er det til enhver tid gældende, jvf. kontraktspecifikation.

 • Kontrakten kan til enhver tid opsiges af parterne med 3 måneders varsel til udløbet af en måned.

Yderlige spørgsmål? Så skriv til os her: