Suzuki viser vejen frem

Salg, serviceeftersyn, reparationer og ekstraudstyr: Vi tilbyder hele Suzuki pakken med alle de nye Suzuki modeller og yderst erfarne Suzuki fagfolk.

NY VITARA. ALT ER VED DET GAMLE - UNDTAGEN DE NYE TURBOMOTORER, FRONTDESIGNET, LED-BAGLYGTERNE, KOFANGERNE, ALLE KROMDETALJER, INTERIØRET, INFODISPLAYET, SIKKERHEDSPAKKEN MED DE SYV ASSISTENTSYSTEMER, SOLTAGET I ADVENTURE-MODELLEN OG ALLE ANDRE SUVERÆNE DETALJER

At den nye Suzuki Vitara er markedets mest rendyrkede og attraktive SUV til prisen, er faktisk ikke den store nyhed. Netop den position har Vitara været solidt parkeret på i mange år. Men det er nu alligevel overraskende, hvor mange nye, fede SUV-features, du finder i den stærkt opgraderede Vitara.  Kom ind og prøv den i vores Suzuki butik i Rovsingsgade eller læs mere om den på suzuki.dk.

Den nye Vitara fåes kr. 197.990 inkl. levering.

Book en prøvetur

Attraktive modeller, lave priser og uforfalsket køreglæde

I vores Suzuki afdeling i København går du ikke forgæves hvis du er interesseret i en ny Suzuki. Uanset om du søger en økonomisk Celerio eller Baleno, SUV'erne Ignis, S-Cross den nye køreglade supermini Suzuki Swift eller kraftkarlen Vitara i nyeste aftapning, så sikrer du dig en god handel med masser af værdi for pengene. Alle Suzuki'er er skarpt prissat, og deres karakter i mere end én forstand lige ud ad landevejen. Se bare den nye Suzuki Vitara ...

Find vej til Suzuki København Brugte Suzuki

Den nye Ignis.jpg

Prøv den nye Suzuki Ignis - verdens første mini-suv - hos din Suzuki forhandler i København, Daugaard Biler- Suzuki
Media Folder: 

Mød den første mini-SUV

Suzuki har vendt op og ned på Ignis og relancerer den nu som verdens første mini-SUV. Den er helt sin egen og fås med både Dualjet og mild-hybrid drivlinje. Prøv den hos din Suzuki forhandler i København og køb den fra kun 129.990 kr.

Book prøvetur Brugte Ignis

ignis_inside.jpg

Media Folder: