Skadecenter » Byens bedste skadecenter. Ring til vores specialister!
Vi har sædvanligvis åbent men grundet den seneste udvkiling med corona-virussen, har vi truffet foranstaltninger for at sikre vores kunders og medarbejderes helbred samt reducere virussens udbredelse.
Se vores coronavirus/COVID19 forholdsregler

Byens bedste skadecenter

 
Overlad opgaven til Daugaard Biler og gør det nemt for dig selv

En lille ridse kan give en stor ridse i ejerglæden. Store buler kan bringe dagligdagen helt ud af facon. Uanset størrelsen på skaden er det altid ærgerligt, når det sker. Derfor har vi fokus på at gøre det så let for dig som muligt at få udbedret skader.

Du sætter kursen mod os

På vores skadecenter ligger i Søborg, men vi tager gerne imod dig i alle vores afdelinger, så sørger vi for alt det praktiske. Vi klarer papirarbejdet og kommunikationen med forsikringsselskab og taksator. Du sætter dig ind i en af vores lånebiler, kører videre og fortsætter hverdagen, som om intet var hændt.

 

Vores fagfolk kommer på banen

Når du har genoptaget din dagligdag, kommer vores dygtige værkfører, pladesmede og automalere på scenen og tager fat. De er omhyggelige og har stor faglig stolthed, når de bringer din bil tilbage i form efter skaden.

 

Streng kvalitetskontrol fra A til Z

Vi bliver set efter i kortene af uafhængige instanser, ligesom forsikringsselskaberne også vil sikre sig, at vi gør et perfekt stykke arbejde. Ved større skader bliver det hele for eksempel målt omhyggeligt op og justeret ind.

Ring til os
Open