Om os | Daugaard Biler - Mazda, Opel, Ford, Citroen, Suzuki og Toyota

Hovedstadens komplette bilhus

Større valgfrihed, inspirerende showrooms og en personlig service, der fortsætter lang tid efter, at du er kørt hjem i din nye bil.

Velkommen hos Daugaard

Vi bygger på tilfredse kunder

Hos Daugaard Biler vælger vi de bedste mærker med de mest inspirerende modeller. Vi præsenterer dem indbydende og inspirerende. Og vi sikrer dig høj faglighed, hvad enten det drejer sig om salg, finansiering eller værkstedsydelser.

Dit bilkøb og dit ejerskab skal være en fornøjelse. Sammen finder vi den perfekte bil til dit behov og den bedst mulige finansiering ud fra dine ønsker. Derefter giver vi dig en service, der holder dig og din bil godt kørende hver dag, året rundt.

 

Et bilhus i konstant udvikling

Det er vores vision at være Storkøbenhavns komplette, mest attraktive og troværdige bilhus. Vi er til stede i Gladsaxe, Søborg, Glostrup og København N, hvor vi tilbyder den helt rigtige blanding af biler, serviceydelser og rådgivning.

Læg vejen forbi! Se dig om på vores hjemmeside, og kig ind i et af vores bilhuse, når du er i nærheden. Vi har masser af nye og brugte biler til salg, og vores medarbejdere er naturligvis klar til både en uforpligtende bilsnak og en handel.

6-cylindret service hver dag

Hos Daugaard Biler lægger vi mange hestekræfter i at udvikle vores organisation og medarbejdere, så du er sikret personlig betjening i særklasse.

 

Med tanke på miljøet …

Vores værksteder er ISO14001-miljøcertificerede, så du kan køre herfra med grøn samvittighed. Vores medarbejdere har virksomhedens miljøpolitik som rettesnor.

 

miljoe.jpg

Media Folder: 

Vores medarbejdere

Vi investerer i dygtige medarbejdere, fordi det giver arbejdsglæde og bedre kundeservice. Der står faglig stolthed og efteruddannelse på dagsordenen, når vi uddanner vores medarbejdere.

job.jpg

Media Folder: 

På jagt efter et job?

Her kan du se ledige stillinger - og sende en ansøgning.

Læs mere

Kontoansøgning

For dig der vil oprette en fast konto i Storkøbenhavns komplette bilhus, er du altid velkommen til at kontakte os. Så finder vi en løsning med en fast konto, hvor vi har din data og du kan få mulighed for at få tilsendt en faktura på e-mail.

Ring til os
Open