Bilers Baglygter

Leasing hos Daugaard Biler

Få økonomisk tryghed for en fast månedlig pris

Hvad er leasing?

Kort fortalt betyder leasing, at du får en bil stillet til rådighed mod, at du betaler en førstegangsydelse samt en fast betaling hver måned i en given periode. 

Når du leaser en bil, ejes bilen af leasingselskabet. Det betyder, at du i princippet kun må køre et bestemt antal kilometer i henhold til leasingtilbuddet - dog kan flere kilometer altid tilkøbes og tilføjes til kontrakten. Alfa og omega for en optimal leasingaftale er derfor, at du i forvejen kender dit kørselsbehov, så leasingkontrakten bliver så godt afstemt som muligt.

Hvis der køres flere kilometer end aftalt, afregnes dette i forhold til den sats, der er angivet i leasingaftalen. Beløbet afregnes umiddelbart efter, at leasingperioden udløber, eller ved opsigelse af aftalen før tid.

Hvad koster det at lease en bil?

Prisen for at lease en bil udgøres af summen af førstegangsydelsen (udbetalingen) plus den faste, månedlige leasingydelse. Kort fortalt er førstegangsydelsen det beløb, som du betaler, når du henter din nye bil hos leasingselskabet, mens leasingydelsen er det beløb, du betaler månedligt (ligesom hvis du betalte til et billån). Derudover kan der ved flexleasing være en evt. restværdi efter periodens udløb, som du skal betale, hvis restværdien ikke afspejler bilens faktiske værditab i perioden.

Førstegangsydelsen og den månedlige betaling afhænger af:

  • Hvilken bil du vælger - altså mærke og model
  • Antal kilometer, du ønsker at køre årligt
  • Kontraktens løbetid (privatleasing 36 mdr.)
  • Prisen for at lease bilen afhænger naturligvis af, hvilken bil og model du vælger. Samtidig spiller det ind, hvilken farve du vil have bilen i, og hvor meget ekstraudstyr du ønsker.

Det spiller også ind, hvor mange kilometer, du forventer at køre årligt. De fleste privatleasingkontrakter baserer sig på mindst 15.000 km. årligt, men man kan vælge at sætte kilometergrænsen op mod en merbetaling. Nogle forhandlere/leasingselskaber tilbyder også kontrakter på kun 10.000 km./år. Privatleasingkontrakter løber altid over 36 måneder, men kan kan komme ud af dem efter et år mod betaling.

Husk øvrige udgifter

Når du beregner, hvad det koster at lease en bil, skal du huske at medregne øvrige udgifter, der ikke er en del af prisen for selve leasingen. Det drejer sig om forsikring, grøn ejerafgift og evt. vinterdæk. Andre øvrige udgifter afhænger af den enkelte leasingkontrakt. Priserne er normalt inklusiv finansierings- og leveringsomkostninger samt service i leasingperioden.


Priseksempel for leasing af bil

For at give dig et overblik, har vi lavet et par priseksempler på, hvad det kunne koste at lease en ny og en brugt bil i mellemklassen

Mazda3 (ny)
 
VW Golf (brugt)
Førstegangsydelse 10.000,- Førstegangsydelse 10.000,-
Etablering 4.875,- Etablering 4.875.-
Mdl. ydelse 3.226,- Mdl. ydelse 2.393,-
Grøn ejerafgift pr. år 1.160,- Grøn ejerafgift 1.280,-
I alt pr. 43.669,- I alt pr. år 33.673,-

 

Beregningen er baseret på privatleasing af en Mazda3 2,0 150hk, Style 5-d man. samt en 5 år gammel VW Golf med med en leasingperiode på 36 måneder og årlig kørsel på 15.000 km, begge med fuld serviceaftale uden dæk. Udgifter til forsikring, vinter/sommerdæk og brændstof er udeladt af beregningen. Der er tale om et eksempel og ikke et konkret leasingtilbud.
Se alle vores leasingtilbud her.

 

Vi tager gerne din brugte bil i bytte

Modsat mange leasingselskaber, så er vi meget interesseret i at købe din brugte bil og lade den indgå i en samlet aftale. Så reducerer du prisen på din nye leasingaftale og kommer af med din gamle bil på en fornuftig måde. Få estimeret en pris på din bil her 

 

Daugaard Bilers leasingafdeling hedder Leasingcar. Her samarbejder vi med populæreste bilmærker og kan derfor tilbyde et stort udvalg af nye og lettere brugte personbiler og varevogne til privat-, erhvervsleasing. Vi tilbyder de meste fleksible løsninger med variable leasingperioder og leasing uden bindingsperiode.

Klik ind i din kategori og se bilerne der passer til dine ønsker.      

PRIVATLEASING

Dette er den mest udbredte form for leasing af bil til privatkunder. Det skaber økonomisk tryghed, som for mange er et vigtigt parameter i en stor investering.

Videre til Leasingcar /privatleasing

ERHVERVSLEASING

Erhvervsleasing er leasingydelsen fuldt fradragsberettiget, hvis du kun anvender den til erhverv. For biler der også anvendes privat er andre vilkår gældende.

Videre til Leasingcar.dk / erhvervsleasing

VAREVOGNSLEASING

Varevognsleasing er erhvervsleasing med biler på gule nummerplader og altså ikke til privat brug men fuldt fradragsberettiget for din virksomhed.

Videre til Leasingcar.dk / varevognsleasing