Daugaard Biler - Mazda, Opel, Ford, Citroen, Suzuki og Toyota |

DAugaard Biler i Rovsingsgade, København

Få mere at vælge imellem hos det komplette bilhus med de stærke mærker.

 

Velkommen til Daugaard biler

Vi har bilen

til dig

Vi har åbent som sædvanligt men grundet corona har vi truffet sikkerheds foranstaltninger for at reducere smitterisici.
Se vores coronavirus/COVID-19 forholdsregler

DDen nye Mazda3Oplev den nye Mazda3 i en af vores Mazda forretninger i Storkøbenhavn

PIRRER ALLE SANSER ALLEREDE INDEN DU STARTER MOTOREN

Den nye Mazda3 Hatchback fascinerer med sin stærke, forførende og sporty fremtoning. Den er designet, så du føler, at du kigger på et kunstværk – ikke bare en bil. Lysets spil i bilens flydende linjer giver indtryk af, at den bevæger sig, selv når den står stille. Den nye Mazda står klar i vores butikker i København, Gladsaxe og Glostrup. Kom ind og oplev den eller book en tid her. 

Book prøvetur

 

Suzuki har sat strøm til Ignis og Swift 

Nu er hybridteknik standard i Suzuki Ignis og Swift - prøv den hos os

Kom ind i vores Suzuki afdeling i København, hvor vi har en stor nyhed at dele med dig! Her tager vi nemlig ikke bare hul på et helt ny årti, men på en helt ny æra for Suzuki. De har nemlig sat strøm til benzinmotoren i Swift og Ignis og gjort Hybrid til standard. Det er vi helt elektriske over. Så kig ind og oplev de nye motorer der nu kører længere på literen og udleder mindre CO2.

Book prøvetur

 


 

SKAL VI SKIFTE HJUL FOR DIG?

Book en tid hos Daugaard Biler og lad os sætte hjulene på. Vi sørger naturligvis for, at de bliver monteret korrekt, og at boltene bliver spændt med det korrekte moment. Er dine sommerdæk ved at være slidt, kan vi også montere nye til skarpe priser.

Book hjulskifte » 

 

 

DAUGAARD BILER PRÆSENTERER DEN NYE MAZDA CX-5
Forbedret på alle punkter....
Daugaard Biler præsenterer den nye Mazda CX-5
Den nye Mazda CX-5 er endnu mere sikker. Endnu mere behagelig. Endnu mere teknisk avanceret og frem for alt endnu sjovere at køre. Kig forbi til en prøvetur i dag og lad os vise dig, hvad alle de nye finesser betyder for køreglæde, komfort, økonomi og sikkerhed.
 
SERVICEAFTALE FRA 203 KR/MD.
SPAR 1000'vis på bilbudgettet med en Daugaard Plus Serviceaftale.

DAUGAARD PLUS SERVICEAFTALE
Er du til forudsigelige udgifter, så du ved hvad der er at rutte med når de faste udgifter er betalt? Så er en Daugaard Plus Serviceaftale sikkert noget for dig. Se priser og betingelser her 

Daugaard Plus Serviceaftale »

 

 Ny Suzuki Jimny. Rendyrket offroader fra kun 229.990 kr.
Ny Suzuki Jimny - Oplev en ægte offroader hos Daugaard Biler

Den nye Suzuki Jimny kommer, hvor kun få kan være med. Med sin robuste konstruktion, et avanceret 4WD-system og en kraftfuld 1.5 motor klarer den selv det mest ufremkommelige terræn. Jimny er så veludstyret, at det næsten er langt ude: Automatisk nødbremse med fodgængergenkendelse, 6 airbags, aircondition, fartpilot, el-ruder, sædevarme, Bluetooth og meget mere er standard. Prisen må vi næsten længere ud på landet med. Men den er altså god nok. Den nye Suzuki Jimny fås fra kun 229.990 kr. Oplev den rendyrkede offroader hos Daugaard Biler i Rovsingsgade.

Book prøvetur

 Suzuki Jimny AllGrip: 12,7 km/l, CO2 178 gram/km. Oplysninger om brændstofforbrug er i hht. til den nye restriktive WLTP-norm. Alle priser er inkl. lev. omk. (3.980 kr.) men ekskl. evt. metallak og to-farvet lakering. Foto viser biler med ekstraudstyr. Der tages forbehold for trykfejl og evt. afgiftsændringer.

TJEK PÅ OPEL Aut. Opel service hos Daugaard Biler

Der er mange punkter på din Opel, der er relevante for din bils sikkerhed og pålidelighed. Det tager kun vores autoriserede Opel mekaniker 12 minutter at tjekke dem visuelt og udarbejde et elektronisk tilstandstjek til dig, så du har overblik over din Opels tilstand. Få et Opel tilstandstjek for kun 495,- eller et af vores andre Opel services her.

Book OPEL service

 

TOYOTA SERVICE Daugaard Biler København N og Gladsaxe - aut. Toyota serviceværksted 

Det betaler sig at holde sin Toyota godt kørende! Tryghed, konkurrencedygtige priser og Danmarks mest tilfredse værkstedskunder. Der er mange grunde til, at du bør vælge Toyota service hos Daugaard Biler. BOOK eks. et Toyota servicetjek fra kun 1.395,- kr. her.
Book TOYOTA Tjek
Ring til os
Open