Daugaard Biler - Mazda, Opel, Ford, Citroen, Suzuki og Toyota |

Få mere at vælge imellem hos det komplette bilhus med de stærke mærker.

 

Velkommen til Daugaard biler

Vi har bilen

til dig

Daugaard Biler dækker hele Storkøbenhavn

De bedste bilmærker, de dygtigste fagfolk og en personlig service, der gør dit bilkøb og dit ejerskab til en fornøjelse

FÅ VINTERHJUL MED UDEN MERPRISFå et sæt alu-vinterhjul med i prisen ved køb af en ny Mazda
FÅ VINTERDÆK MED I PRISEN

Enhver ny Mazda forener inspirerende design med dynamiske køreegenskaber og avanceret sikkerhedsteknologi. Køber du en ny Mazda, får du vinterdæk på aluminiumsfælge uden merpris, så du kan køre sikkert gennem vinteren.

Til tilbuddet > 


 

Kom og gør et Suzuki kup  

Kom ind og gør et kup på alle alle SUZUKI Kup modellerne

Lige nu kan du gøre et Suzuki kup hos os - helt lovligt endda. Hos Daugaard Biler i København finder du Suzukis Kup-modeller proppet med ekstra udstyr til vildt attraktive priser. Celerio Club Kup fås fra kun 99.990 kr., mens både Baleno, Swift og Ignis alle fås fra kun 129.990 kr. Og du kan stikke afsted med god samvittighed. For de er alle i energiklasse A+ eller bedre. Så kom og gør et genialt kup i vores Suzuki-butik i Rovsingsgade.

Book prøvetur

 

SKAL VI SKIFTE HJUL FOR DIG?

Book en tid hos Daugaard Biler og lad os sætte hjulene på. Vi sørger naturligvis for, at de bliver monteret korrekt, og at boltene bliver spændt med det korrekte moment. Er dine sommerdæk ved at være slidt, kan vi også montere nye til skarpe priser.

Book hjulskifte » 

 

 

DAUGAARD BILER PRÆSENTERER DEN NYE MAZDA CX-5
Forbedret på alle punkter....
Daugaard Biler præsenterer den nye Mazda CX-5
Den nye Mazda CX-5 er endnu mere sikker. Endnu mere behagelig. Endnu mere teknisk avanceret og frem for alt endnu sjovere at køre. Kig forbi til en prøvetur i dag og lad os vise dig, hvad alle de nye finesser betyder for køreglæde, komfort, økonomi og sikkerhed.
 
SERVICEAFTALE FRA 203 KR/MD.
SPAR 1000'vis på bilbudgettet med en Daugaard Plus Serviceaftale.

DAUGAARD PLUS SERVICEAFTALE
Er du til forudsigelige udgifter, så du ved hvad der er at rutte med når de faste udgifter er betalt? Så er en Daugaard Plus Serviceaftale sikkert noget for dig. Se priser og betingelser her 

Daugaard Plus Serviceaftale »

 

 Ny Suzuki Jimny. Rendyrket offroader fra kun 229.990 kr.
Ny Suzuki Jimny - Oplev en ægte offroader hos Daugaard Biler

Den nye Suzuki Jimny kommer, hvor kun få kan være med. Med sin robuste konstruktion, et avanceret 4WD-system og en kraftfuld 1.5 motor klarer den selv det mest ufremkommelige terræn. Jimny er så veludstyret, at det næsten er langt ude: Automatisk nødbremse med fodgængergenkendelse, 6 airbags, aircondition, fartpilot, el-ruder, sædevarme, Bluetooth og meget mere er standard. Prisen må vi næsten længere ud på landet med. Men den er altså god nok. Den nye Suzuki Jimny fås fra kun 229.990 kr. Oplev den rendyrkede offroader hos Daugaard Biler i Rovsingsgade.

Book prøvetur

 Suzuki Jimny AllGrip: 12,7 km/l, CO2 178 gram/km. Oplysninger om brændstofforbrug er i hht. til den nye restriktive WLTP-norm. Alle priser er inkl. lev. omk. (3.980 kr.) men ekskl. evt. metallak og to-farvet lakering. Foto viser biler med ekstraudstyr. Der tages forbehold for trykfejl og evt. afgiftsændringer.

TJEK PÅ OPEL Aut. Opel service hos Daugaard Biler

Der er mange punkter på din Opel, der er relevante for din bils sikkerhed og pålidelighed. Det tager kun vores autoriserede Opel mekaniker 12 minutter at tjekke dem visuelt og udarbejde et elektronisk tilstandstjek til dig, så du har overblik over din Opels tilstand. Få et Opel tilstandstjek for kun 495,- eller et af vores andre Opel services her.

Book OPEL service

 

TOYOTA SERVICE Daugaard Biler København N og Gladsaxe - aut. Toyota serviceværksted 

Det betaler sig at holde sin Toyota godt kørende! Tryghed, konkurrencedygtige priser og Danmarks mest tilfredse værkstedskunder. Der er mange grunde til, at du bør vælge Toyota service hos Daugaard Biler. BOOK eks. et Toyota servicetjek fra kun 1.395,- kr. her.
Book TOYOTA Tjek
Ring til os
Open