Dæk » Sommerdæk & Vinterdæk samt Dækopbevaring på Dækhotel!

Køb og få vejledning om dæk du kan stå fast på

 

Sommerdæk, vinterdæk, dækhotel … tal dæk med Daugaard Biler

Det er ikke mange kvadratcentimeter, dine dæk berører asfalten med. Men det lille areal er altafgørende for køreegenskaber, sikkerhed og bremselængde. Derfor er du bedst tjent ved at tale dæk med specialisterne hos Daugaard Biler.

Alle de store mærker

Vi kan levere og montere alle de kendte dækmærker til din bil og montere dem efter forskrifterne. Du kan få dæk i flere prisklasser, og vi rådgiver dig gerne om, hvad der efter vores mening fungerer bedst for netop din bil.

Vinterdæk for en sikkerheds skyld

Når temperaturen falder, og der er sne og is på vej, skal du have vinterdæk på bilen. Få en samlet pris for fire komplette vinterdæk hos os og lad os montere dem for dig. Så kan du køre sikkert ud i den danske vinter.

Hvis du bestiller og køber et sæt vinterdæk hos Daugaard Biler, kan vi opbevare dine sommerhjul imens, så du ikke kun slipper for besværet med at skifte hjul, men også for at skaffe plads til det ekstra sæt hjul derhjemme. Pris pr. sæson fra 395 kr.

Send sommerhjulene på hotel i vinterhalvåret

Vi opbevarer gerne dine sommerhjul når du kører på dine vinterhjul og omvendt. Dine hjul vil blive opbevaret under optimale og sikre forhold. Mindst to gange årligt tjekker vi dine hjuls dæktryk, slidniveau, mønstertype m.m. Hvis vi har kommentarer til dækkenes tilstand, kan du se det på opkrævningen du får i april og oktober. Så er du godt forberedt til den kommende årstid

 
Priser og betingelser
Vores dækhotel forudbetales for en sæson ad gangen. Vi udsender opkrævninger 1. april og 1. oktober via bankernes Betalingsservice og vi anbefaler at fremtdige opkrævninger tilmeldes automatisk betaling. Øvrige betalingsformer tillægges et administrationsgebyr på 75 kr.

 
 
Pris 1 (Bilen bliver serviceret for min. 2000 kr/år hos Daugaard Biler)

395 kr.
 
Pris 2 (Bilen serviceres andet sted og kun Daugaards Dækhotel benyttes

495 kr.

 
Omskiftning Betales særskilt ved omskifttningen og foretages u/b ved eks. bremseservice
425 kr.
 
Ekstra
Omskiftning + Rengøring af fælge med fælgrens og højtryksrenser samt dækglans. Dine hjul bliver som nye igen.

995 kr.

 

Opsigelse:
Opsigelse foretages pr. mail info@daugaardbiler.dk eller ved personlig henvendelse hvor detaljerne vedrørende afhentning aftales. Resterende pladsleje der er betalt tilbagebetales ekskl. den indeværende måned. Bortskaffelse af brugte vinterhjul afregnes med *145,00 kr. pr. sæt. (4. stk.)
 

 

 

Ring til os
Open