Daugaard Biler - Mazda, Opel, Ford, Citroen, Suzuki og Toyota |

DAugaard Biler i Rovsingsgade, København

Få mere at vælge imellem hos det komplette bilhus med de stærke mærker.

 

Velkommen til Daugaard biler

Vi har bilen

til dig


 

SERVICEAFTALE FRA 203 KR/MD.

Kør flere fordele hjem med en Daugaard/Plus serviceaftale

DAUGAARD PLUS SERVICEAFTALE
Er du til forudsigelige udgifter, så du ved hvad der er at rutte med når de faste udgifter er betalt? Så er en Daugaard Plus Serviceaftale sikkert noget for dig. Se priser og betingelser her 

Daugaard Plus Serviceaftale »

 

NY ELBIL FRA MAZDA - MX-30
NY MAZDA MX-30 - PRØV DEN FØRST HOS DAUGAARD BILER

HELT NY  -  HELT ELEKTRISK  -  HELT MAZDA

Den nye Mazda MX-30 står klar til en elektrisk oplevelse i alle vores forretninger. Vi glæder os til at vise dig de smukke designdetaljer,som kun Mazda kan gøre det, med lækre materialer og høj kvalitet samt gennemtænkte detaljer. Få en stille prøvetur i Mazdas løsnig på bæredygtig transport.

INTRO TIL MX-30 »

 

DAUGAARD BILER PRÆSENTERER DEN NYE MAZDA CX-5
Forbedret på alle punkter....
Daugaard Biler præsenterer den nye Mazda CX-5
Den nye Mazda CX-5 er endnu mere sikker. Endnu mere behagelig. Endnu mere teknisk avanceret og frem for alt endnu sjovere at køre. Kig forbi til en prøvetur i dag og lad os vise dig, hvad alle de nye finesser betyder for køreglæde, komfort, økonomi og sikkerhed.
 
SKAL VI SKIFTE HJUL FOR DIG?

Book en tid hos Daugaard Biler og lad os sætte hjulene på. Vi sørger naturligvis for, at de bliver monteret korrekt, og at boltene bliver spændt med det korrekte moment. Er dine sommerdæk ved at være slidt, kan vi også montere nye til skarpe priser.

Book hjulskifte » 

 

 

TJEK PÅ OPEL Aut. Opel service hos Daugaard Biler

Der er mange punkter på din Opel, der er relevante for din bils sikkerhed og pålidelighed. Det tager kun vores autoriserede Opel mekaniker 12 minutter at tjekke dem visuelt og udarbejde et elektronisk tilstandstjek til dig, så du har overblik over din Opels tilstand. Få et Opel tilstandstjek for kun 495,- eller et af vores andre Opel services her.

Book OPEL service

 

TOYOTA SERVICE Daugaard Biler København N og Gladsaxe - aut. Toyota serviceværksted 

Det betaler sig at holde sin Toyota godt kørende! Tryghed, konkurrencedygtige priser og Danmarks mest tilfredse værkstedskunder. Der er mange grunde til, at du bør vælge Toyota service hos Daugaard Biler. BOOK eks. et Toyota servicetjek fra kun 1.395,- kr. her.
Book TOYOTA Tjek
Ring til os
Open