Daugaard Biler - Mazda, Opel, Ford, Citroen, Suzuki og Toyota |

DAugaard Biler i Rovsingsgade, København

Få mere at vælge imellem hos det komplette bilhus med de stærke mærker.

 

Velkommen til Daugaard biler

Vi har bilen

til dig

COVID-19 OPDATERING

Vores forretninger har åbent som sædvanligt. Grundet regeringens ønske om at reducere  samfundsaktiviteten er vores salgsafdeling og reservedelsafdeling lukket for fysisk salg til private frem til d. 17. januar.
Er du interesseret i at købe eller lease bil eller købe reservedele, kan du kontakte vores afdelinger, der sidder klar til at hjælpe dig online. 
Vi ønsker et godt og helsebringende nytår.

DNY MAZDA MX-30
NY MAZDA MX-30 - PRØV DEN FØRST HOS DAUGAARD BILER

HELT NY  -  HELT ELEKTRISK  -  HELT MAZDA

Vi venter med stor utålmodighed på at den nye Mazda MX-30 kommer til vores forretninger i september måned. Indtil da følger vi op på alle nyhederne om den største nyhed fra Mazda i mange år. Meld dog til vores MX-30 nyhedsfeed eller kom ind i vores Mazda forretningwe i København, Gladsaxe og Glostrup og få en virtuel oplevelse i den nye og helt elektriske Mazda MX-30. 

INTRO TIL MX-30 »

HLET 

 

DDEN NYE MAZDA 3
Kom ind og oplev vinderen af World Car Award 2020, Mazda3

PIRRER ALLE SANSER ALLEREDE INDEN DU STARTER MOTOREN

Den nye Mazda3 Hatchback fascinerer med sin stærke, forførende og sporty fremtoning. Der prisvindende design får dig til at føle, at du kigger på et kunstværk – ikke bare en bil. Lysets spil i bilens flydende linjer giver indtryk af, at den bevæger sig, selv når den står stille. Den nye Mazda står klar i vores butikker i København, Gladsaxe og Glostrup. Kom ind og oplev den eller book en tid her. 

SE MERE / BOOK PRØVETUR

 


 

SKAL VI SKIFTE HJUL FOR DIG?

Book en tid hos Daugaard Biler og lad os sætte hjulene på. Vi sørger naturligvis for, at de bliver monteret korrekt, og at boltene bliver spændt med det korrekte moment. Er dine sommerdæk ved at være slidt, kan vi også montere nye til skarpe priser.

Book hjulskifte » 

 

 

DAUGAARD BILER PRÆSENTERER DEN NYE MAZDA CX-5
Forbedret på alle punkter....
Daugaard Biler præsenterer den nye Mazda CX-5
Den nye Mazda CX-5 er endnu mere sikker. Endnu mere behagelig. Endnu mere teknisk avanceret og frem for alt endnu sjovere at køre. Kig forbi til en prøvetur i dag og lad os vise dig, hvad alle de nye finesser betyder for køreglæde, komfort, økonomi og sikkerhed.
 
SERVICEAFTALE FRA 203 KR/MD.
SPAR 1000'vis på bilbudgettet med en Daugaard Plus Serviceaftale.

DAUGAARD PLUS SERVICEAFTALE
Er du til forudsigelige udgifter, så du ved hvad der er at rutte med når de faste udgifter er betalt? Så er en Daugaard Plus Serviceaftale sikkert noget for dig. Se priser og betingelser her 

Daugaard Plus Serviceaftale »

 

TJEK PÅ OPEL Aut. Opel service hos Daugaard Biler

Der er mange punkter på din Opel, der er relevante for din bils sikkerhed og pålidelighed. Det tager kun vores autoriserede Opel mekaniker 12 minutter at tjekke dem visuelt og udarbejde et elektronisk tilstandstjek til dig, så du har overblik over din Opels tilstand. Få et Opel tilstandstjek for kun 495,- eller et af vores andre Opel services her.

Book OPEL service

 

TOYOTA SERVICE Daugaard Biler København N og Gladsaxe - aut. Toyota serviceværksted 

Det betaler sig at holde sin Toyota godt kørende! Tryghed, konkurrencedygtige priser og Danmarks mest tilfredse værkstedskunder. Der er mange grunde til, at du bør vælge Toyota service hos Daugaard Biler. BOOK eks. et Toyota servicetjek fra kun 1.395,- kr. her.
Book TOYOTA Tjek
Ring til os
Open