13 august 2021

Dækket ind til alle (års)tider

Sommerdæk, vinterdæk, helårsdæk, dækhotel? Tal dæk med Daugaard Biler

Det er ikke mange kvadratcentimeter, dine dæk berører asfalten med. Men det lille areal er altafgørende for køreegenskaber, sikkerhed og bremselængde. Derfor er du bedst tjent ved at tale dæk med specialisterne hos Daugaard Biler.

Dæk i alle prisklasser
Vi sælger dæk i alle prisklasser og rådgiver dig gerne om, hvad der fungerer bedst til netop din bil. 

 

Spørg om dæk her

Skriv gerne supplerende oplysninger her

Sommerdæk optimeret til varme veje

Når vejtemperaturen er over 7°C er sommerdæk det mest optimale at køre på. Mønster, gummiblanding og den indvendige opbygning er optimeret til at kunne stå fast på tør og våd vej men samtidig være ekstra slidstærk når friktion og vejtemperatur opvarmer dækket.

Vinterdæk for en sikkerheds skyld

Når temperaturen falder, og der er sne og is på vej, skal du have vinterdæk på bilen. Her er dækmønsteret beregnet til at gribe fast i sne og is, rense sig selv for sne og sjap og bevare fleksibiliteten ved lave temperaturer  Få en samlet pris for fire komplette vinterdæk hos os og lad os montere dem for dig. Så kan du køre sikkert ud i den danske vinter.

Helårsdæk - kompromisernes kunst

Ingen tvivl om at vinterdæk er det bedste valg til vinterkørsel men har du et kørselsbehov, hvor du primært kører kortere ture og kan lade bilen stå de dage, hvor sneen vælter ned, så kan helårsdæk stadig være en både god og sikker løsning. Vel at mærke hvis du vælger et af vores helårsdæk som er i den bedste del af markedet.
Vær opmærksom på, at det ikke er i alle lande, helårsdæk er tilladt om vinteren. Så skal I på vinterferie i bil, anbefaler FDM, at du skifter til vinterdæk.

Sommer- helårs og vinterdæk på sne

Se når sommerdæk, helårsdæk og vinterdæk testkøres på et snedækket underlag.