🚗 Den nye Mazda3 - en ny ære er begyndt - 🔑 BOOK en prøvetur her!

DEN NYE MAZDA3

Vinder af WORLD CAR AWARDS 2020

Oplev vinderen af 2020 World Car Awards, Mazda3. Den nye Mazda3 viser vejen for en ny generation af biler fra Mazda; endnu flottere, mere sikker og sofistikeret. Med avanceret teknologi, skarpe køreegenskaber og en eksklusiv udstråling ned i mindste detalje er den nye Mazda3 en stærk udfordrer i klassen.

Oplev den nye Mazda3 i alle vores forretninger i København N, Gladsaxe og i Glostrup.

Vi glæder os til at introducere dig for den nye Mazda3

Den nye Mazda3 skiller sig ud

Den nye Mazda3 skiller sig klart ud fra mængden af biler i det såkaldte C-segment – ikke mindst på grund af sit opsigtsvækkende design, der bygger videre på Mazdas prisbelønnede designsprog ”KODO – Soul of Motion”. Resultatet er en sportslig og emotionel 5-dørs hatchback og en elegant og sofistikeret 4-dørs sedan. Sedan-modellen introduceres i maj. Udover designet er Mazda3 kendetegnet ved et logisk indrettet og meget overskueligt interiør med et højt kvalitetsniveau, en både dynamisk og komfortabel fremfærd samt et hidtil uset omfang af standardudstyr.

 

 

Se de smukke detaljer i vinderen af World Car Awards 2020 den nye Mazda3  
Mazda3 vinder pris for verdens bedste bildesign

April 2020: Mazda3 vinder World Car Design of the Year

Mazda har vundet adskillige priser for sit designsprog ”Kodo – Soul of Motion” de senere år. Senest har Mazda3 vundet den ekslusive designpris ”2020 World Car Design of the Year”. Det er ikke første gang, Mazda gør sig positivt bemærket i forbindelse med World Car Awards. Mazda2 vandt prisen ”World Car of the Year 2008”, og i 2016 blev den nuværende generation af Mazda MX-5 den første bil nogensinde, der har vundet priserne ”World Car of the Year” og ”World Car Design of the Year” på samme tid. Kig ind og se alle de lækre detaljer der udløste kåringen der uddeles af en international jury bestående af 86 motorjournalister fra 24 lande.

 

 

Eksklusivt interiør

Nyskabelse indenfor i interiør indretning.

Hele instrumentbordet er meget overskueligt, og at alt kan betjenes og aflæses let og ubesværet. De vigtigste informationer om kørslen ses direkte i forruden, så føreren kan holde blikket på vejen. Sæderne er nyudviklede, så de støtter kroppen endnu bedre, og rattets indstillingsområde er blevet udvidet, så alle staturer kan opnå en perfekt kørestilling. Den oplevede kvalitet er øget betragteligt takket være en udstrakt brug af bløde og lækre materialer.

Dynamisk og harmonisk køreoplevelse

Nyudviklet teknik giver sportslig kørestil, komfort og støjreduktion.

Med Mazda3 er det lykkedes Mazda at skabe en bil, der både tilfredsstiller dem, der har en sportslig kørestil og dem, der først og fremmest lægger vægt på komfortabel og støjsvag kørsel. Til det formål har Mazda udviklet en helt ny teknisk basis, som dels er stivere til gavn for køreegenskaberne og sikkerheden men som også giver mulighed for at isolere bedre mod den støj, der opstår under kørslen. Dertil kommer en undervogn, der rammer et perfekt kompromis mellem dynamik og komfort.

To nye motorer

Benzin og diesel med cylinderdeaktivering og M Hybrid system

Til køreoplevelsen bidrager også tre nye motorer: en 2.0-liters benzinmotor, SKYACTIV-G, med 150 hk, en 1.8-liters dieselmotor, SKYACTIV-D, med 118 hk samt den nyeste og revolutionerende SKYACTIV-X benzinmotor med 180 hk. Med SKYACTIX-X har Mazdas innovative ingeniører gjort det, som ingen andre kunne. De har kombineret det bedste fra benzinmotorer og det største styker fra dieselteknologien i én og samme motorteknologi. Skyactiv-X forbrænder benzinen mere effektivt takket være det gniststyrede kompressionstænding (SPCCI). Det resulterer i en kompromisløs ydeevne med flere hestekræfter, færre emissioner og lavere brændstofforbrug end en almindelig benzinmotor. Book en Skyactiv-X oplevelse og bliv overbevist. 

 


 

Mazda3 priser*

Mazda3 fra priser
 
Skyactiv-G 2.0 150 HK (benzin med hybrid)  fra 307.500 kr.

 

SKYACTIV-X 2.0 180 HK (Benzin) m. hybrid  fra 305.000 kr.

 

SKYACTIV-D 1.8 116 HK (Diesel)  fra 315.000 kr.

 

EKSTRA:

Metallakering 6.500 - 8.500 kr.

* Priser inkl. levering pr. 12. juni 2020. Der tages forbehold for trykfejl og prisændringer.
Hent brochure, specifikationer og komplet prisliste på mazda.dk her

 


Test og anmeldelser:

Bilbasen: Ny Mazda 3 snobber opad

Mazda vil være premium og har anstrengt sig for at gøre den nye Mazda 3 til et behageligt sted at opholde sig. Flot design, en kabine i topklasse og med standardudstyr, vi normalt kun finder på langt dyrere biler.

Startprisen på den nye Mazda 3 er godt 50.000 kr. højere end forgængeren. Det kan virke af meget, men der er en god forklaring. Samtidig er modelprogrammet skåret ind til benet og blevet yderst overskueligt.
Den nye Mazda 3 fås enten som hatchback eller sedan til samme pris. I dem kan du vælge mellem to motorer; en benzinmotor eller en dieselmotor, som begge kan vælges med manuelt- eller automatgear. Vi guider dig til det rigtige valg. Læs mere

Motorsiden: Mazda3 Premium niveau i helt ny Mazda3

Video: Vi har prøvekørt den helt nye generation Mazda3 på snoede bjergveje i Portugal

Grænserne til de såkaldte premium bilmærker sættes på prøve i disse år. Ikke mindst har Mazda været god til, at skabe biler, der foruden at se godt ud også har køreegenskaber og udstyr, helt på niveau med de etablerede og i et vist omfang selv-udnævnte premium bilmærker. Med den helt nye Mazda3 tager den japanske bilfabrik endnu et skridt i den retning. Læs mere

FDM: Mazda 3 - en ener

Mazda 3 byder på ny teknik, markant design og masser af avanceret udstyr – som standard. Bilen udgør en flot pakke

Mazda holder fanen højt og fortsætter sin stil med at tilbyde anderledes designede, køreglade og højtudstyrede biler med masser af sikkerhedsudstyr og anden fancy teknik. Den nye Mazda 3 – den fjerde i rækken siden 2003 – er første model på en helt ny teknologisk platform. Det festligholder Mazda med et design, der virkelig skiller sig ud. Det gælder særligt den femdørs, som Motor har set nærmere på ved europalanceringen. Det er en bil med meget emotionel formgivning – flydende linjer og reflekterende overflader overalt – og særligt bagpartiet skal nok dele vandene. Men Mazda er et lille mærke og behøver ikke please alle. Læs mere

Blog om biler: VIDEO: Kan Mazda lave premimbiler?

Store forandringer er i vente med den nye Mazda 3.

Premium er en følelse og en opnåelse, mere end det bare er noget en bilproducent kan bestemme sig for at blive. Men Mazda har besluttet sig for at gå ind i kampen om at blive mere premium – lave mere lækre, komfortable og teknologisk tunge biler.
Den nye Mazda 3 er første store skridt mod det nye premium, og vi tager første tur i den nye hatchback (den kommer også som sedan) i Portugal. Den gamle Mazda 3 kæmpede med for meget støj i kabinen, en uharmonisk affjedring og dårlige sæder, så der er lang vej til premium. Hvordan den nye model, som står på en ny platform, klarer sig under vores første køretur, kan du se i vores seneste video. Læs mere og se videoen her 

Mazda.dk

Læs mere om den nye Mazda3 og de mange andre lækre Mazda modeller på mazda.dk.

Ring til os
Open