| Daugaard Biler - Mazda, Opel, Ford, Citroen, Suzuki og Toyota

Daugaard Biler dækker hele Storkøbenhavn

De bedste bilmærker, de dygtigste fagfolk og en personlig service, der gør dit bilkøb og dit ejerskab til en fornøjelse

DEN NYE MAZDA3Oplev den nye Mazda3 i en af vores Mazda forretninger i Storkøbenhavn
PIRRER ALLE SANSER ALLEREDE INDEN DU STARTER MOTOREN

Den nye Mazda3 Hatchback fascinerer med sin stærke, forførende og sporty fremtoning. Den er designet, så du føler, at du kigger på et kunstværk – ikke bare en bil. Lysets spil i bilens flydende linjer giver indtryk af, at den bevæger sig, selv når den står stille. Den nye Mazda står klar i vores butikker i København, Gladsaxe og Glostrup. Kom ind og oplev den eller book en tid her. 

Book prøvetur

 

SKAL VI SKIFTE HJUL FOR DIG?

Book en tid hos Daugaard Biler og lad os sætte hjulene på. Vi sørger naturligvis for, at de bliver monteret korrekt, og at boltene bliver spændt med det korrekte moment. Er dine sommerdæk ved at være slidt, kan vi også montere nye til skarpe priser.

Book hjulskifte » 

 

 

DAUGAARD BILER PRÆSENTERER DEN NYE MAZDA CX-5
Forbedret på alle punkter....
Daugaard Biler præsenterer den nye Mazda CX-5
Den nye Mazda CX-5 er endnu mere sikker. Endnu mere behagelig. Endnu mere teknisk avanceret og frem for alt endnu sjovere at køre. Kig forbi til en prøvetur i dag og lad os vise dig, hvad alle de nye finesser betyder for køreglæde, komfort, økonomi og sikkerhed.
 

Spar 10.000 kr. på en ny Suzuki Gold model

Kom ind og oplev guld og grønne skove i vores Suzuki afdeling i Rovsingsgade 90 i København N. Lige nu kan du spare op til 10.000 kr. på udvalgte Gold-modeller

Book Suzuki prøvetur

 

SERVICEAFTALE FRA 203 KR/MD.
SPAR 1000'vis på bilbudgettet med en Daugaard Plus Serviceaftale.

DAUGAARD PLUS SERVICEAFTALE
Er du til forudsigelige udgifter, så du ved hvad der er at rutte med når de faste udgifter er betalt? Så er en Daugaard Plus Serviceaftale sikkert noget for dig. Se priser og betingelser her 

Daugaard Plus Serviceaftale »

 

TJEK PÅ OPEL Aut. Opel service hos Daugaard Biler

Der er mange punkter på din Opel, der er relevante for din bils sikkerhed og pålidelighed. Det tager kun vores autoriserede Opel mekaniker 12 minutter at tjekke dem visuelt og udarbejde et elektronisk tilstandstjek til dig, så du har overblik over din Opels tilstand. Få et Opel tilstandstjek for kun 495,- eller et af vores andre Opel services her.

BOOK OPEL SERVICE

 

TOYOTA SERVICE Daugaard Biler København N og Gladsaxe - aut. Toyota serviceværksted 

Det betaler sig at holde sin Toyota godt kørende! Tryghed, konkurrencedygtige priser og Danmarks mest tilfredse værkstedskunder. Der er mange grunde til, at du bør vælge Toyota service hos Daugaard Biler. BOOK eks. et Toyota servicetjek fra kun 1.395,- kr. her.
BOOK TOYOTA TJEK
Ring til os
Open