Lad os forkæle din Citroën

Serviceeftersyn, reparationer og ekstraudstyr: Din Citroën er i erfarne hænder hos vores fagfolk, der er vant til at skrue på fransk finmekanik.

Bienvenue!

Hos Daugaard Biler har vi mange års erfaring med autoriseret Citroën service, og derfor kan du trygt overlade din Citroën til os. Vores mekanikere og værkførere på Ejby Industrivej forstår at forkæle din Citroën, så den giver dig glæde i mange år.

Vi forstår fascinationen, for Citroëns innovative design og teknik uanset om der er den kompakte C1 den nye C3 eller livsstilsmodellerne C4 Cactus, Picasso m.f.

Vi siger bienvenue til dem alle og tilbyder hele viften af service og reparationer.

Book tid på værkstedet til din Citroën

Brugt Citroën

Uanset om du er på jagt efter en lille brugt Citroën C1, en mellemklassebil a lá C3, en Citroën C4 i en af de mange varianter eller måske en Citroën varebil, så kan du finde et samlet aktuelt overblik over de brugte Citroën biler vi har i daq. Ens for alle biler er at de er topklargjorte og med 6. måneders betryggende garanti som minimum. Få et godt bytte- og finansieringstilbud oven i købet.

Se vores brugte Citroën'er

picasso.jpg

Media Folder: 

Citroën service- og reparationsaftale

Med en serviceaftale får du det fulde overblik. Du betaler et månedligt beløb og slipper til gengæld for nogle værkstedsregninger.

 

Citroën BasisService

Er din Citroën 5 år eller ældre, tilbyder vi et særligt eftersyn, hvor du får tjekket og skiftet de basale dele til en fordelagtig pris.

citroen.jpg

Media Folder: