Daugaard Biler i Glostrup er aut. Citroën serviceværksted  

Lad os forkæle din Citroën

Bienvenue!

Hos Daugaard Biler har vi mange års erfaring med autoriseret Citroën service, og derfor kan du trygt overlade din Citroën til os. Vores mekanikere og værkførere på Ejby Industrivej forstår at forkæle din Citroën, så den giver dig glæde i mange år. Vi forstår fascinationen, for Citroëns innovative design og teknik uanset om der er den kompakte C1 den nye C3 eller livsstilsmodellerne C4 Cactus, Picasso m.f.

Vi siger bienvenue til dem alle og tilbyder hele viften af service, reparationer og ekstraudstyr.

BOOK TID TIL CITROËN SERVICE HER 


 

Klik her og få se vores brugte Citroën biler

 

Brugt Citroën

Uanset om du er på jagt efter en lille brugt Citroën C1, en mellemklassebil a lá C3, en Citroën C4 i en af de mange varianter eller måske en Citroën varebil, så kan du finde et samlet aktuelt overblik over de brugte Citroën biler vi har i daq. Ens for alle biler er at de er topklargjorte og med 6. måneders betryggende garanti som minimum. Få et godt bytte- og finansieringstilbud oven i købet.

SE VORES BRUGTE CITROËN'er


 

picasso.jpg

Media Folder: 

Citroën service- og reparationsaftale

Med en serviceaftale får du det fulde overblik. Du betaler et månedligt beløb og slipper til gengæld for nogle værkstedsregninger.

SE PRISEN PÅ DIN SERVICEAFTALE HER »

Citroën BasisService

Er din Citroën 5 år eller ældre, tilbyder vi et særligt eftersyn, hvor du får tjekket og skiftet de basale dele til en fordelagtig pris.

BOOK BASIS-SERVICE

citroen.jpg

Media Folder: